Masters in Drones

Masters in Drones

Masters in Drones

info@mastersindrones.nl
Hexacopter

 

Welkom bij Masters in Drones!

Drones worden steeds belangrijker in ons leven. Ze worden al voor verschillende doeleinden toegepast. Niet alleen voor het maken van luchtopnamen, maar ook voor het vervoeren van vracht, besproeien van gewassen, uitvoeren van metingen etc.

Masters in Drones is gespecialiseerd in:

– Het bouwen van drones voor een specifieke functie. (Camera, cargo, metingen etc.)
– Het maken van HQ luchtopnamen.
– Het geven van les over het gebruik, vliegen en het bouwen van drones.
– Hulp bij interpretatie drone wetgeving. (Nieuwe wetgeving juli 2020)

Het bouwen van drones.

Masters in drones heeft ervaring met het bouwen van verschillende typen drones. Wil je racen? Dan bouwen we een race-quad. Wil je lading vervoeren? Denk dan aan een Cargo-Hexacopter. Of wil je mooie lucht opnamen maken? Ook dat kan met een 3-assen gestabiliseerde camera. Jij hebt een idee, wij kunnen het bouwen, of jou helpen om hem te bouwen.

Ook beschikt Masters in Drones over een 3D printer, waarmee custom parts geprint kunnen worden, voor het gebruik op een drone. Denk hierbij aan cargo-releases, steunen voor verlichting of verloopstukken om andere onderdelen te monteren.

Of wil je liever zelf de drone van je dromen bouwen? Wij helpen je graag deze droom te verwezenlijken.

HQ luchtopnames.

Masters in Drones beschikt over een aantal drones met professionele 4k foto en video camera’s, waarmee opnames van hoge kwaliteit vanuit de lucht gemaakt kunnen worden.  Deze opnames worden naar wens nabewerkt tot een professioneel product, zoals films of foto’s. Bij uitstek geschikt om je bedrijf te promoten, je huis te verkopen, of gewoon voor de lol je huis vanuit de lucht vast te leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Ook zie je hieronder enkele voorbeelden. Alles is bespreekbaar.

Les over het gebruik, vliegen en bouwen van drones.

Masters in Drones bouwt al enkele jaren drones met een specifieke functionaliteit. Van snelle Race-Quad tot Cargo-Hexa. Om deze kennis enkel zelf te gebruiken zou zonde zijn. Daarom geeft MiD ook les in het bouwen van drones, om op deze manier mensen enthousiast te maken en onze kennis over te dragen en uit te breiden.

Uiteraard mag je niet zomaar overal vliegen. In het luchtruim bevinden zich immers nog veel meer gebruikers. Meestal met een hogere prioriteit. Overtredingen worden zwaar bestraft met hoge boetes. Tot duizenden euros! Masters in Drones kan je helpen om verstandig je drone te gebruiken en om goed te leren vliegen. Niet alleen in het Nederlandse luchtruim, maar ook in het buitenland.

Wil jij weten hoe je verstandig met je drone kunt vliegen binnen de regels in het Europese luchtruim? We kunnen je precies vertellen hoe het zit, zodat jij nog meer plezier van je drone kunt hebben!

Voor het afspreken van vlieglessen of begeleiding bij het zelf bouwen van je eigen drone (mogelijk inclusief materiaal) kun je via het contactformulier contact met ons opnemen.

Wil je toch liever een Ready-To-Fly (RTF) drone in de winkel kopen? Ook dan kan MiD je daarbij adviseren.

Interpretatie Drone wetgeving.

Op 1 juli 2020 treedt de nieuwe drone regelgeving in werking. De Commission Delegated Regulation (EU) 2019/945 & Commission Implementing Regulation (EU) 2019/947. Dit heeft redelijk wat impact op het vliegen met drones in NL. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van de minimum leeftijd van 16 jaar voor het vliegen met drones. Dat heeft voor de jongere vliegers onder ons onaangename gevolgen.

MiD kan helpen bij het interpreteren en begrijpen van de wetgeving. Wat heeft de wetgeving voor gevolgen voor jou? Wat veranderd er precies voor jou? Wij helpen je verder.

 

Masters in Drones is in te huren om mooie beelden te maken vanuit de lucht. Zowel foto’s als video’s. Denk hierbij aan je huis, je bedrijf, je landgoed of het mooie stukje land waar je vaak gaat wandelen. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier.

Contactformulier.

Drone foto’s:

Drone video’s:

 

Masters in Drones is een onderdeel van De Vloedschuur.