Over ons

De Vloedschuur, historie.

Vloedschuren werden vroeger gebouwd om bij overstromingen het vee en voedsel voor mens en dier te redden van het water. Vloedschuren werden gebouwd op een heuvel/terp om boven het stijgende water uit te blijven. Op deze manier bleven de dieren en de proviand veilig voor de vernietigende kracht van het water.

Maar wie gebruikte nu zo’n vloedschuur precies? Natuurlijk de eigenaar van de vloedschuur, maar ook de andere dorpsgenoten. Deze dorpsgenoten mochten hun dieren en voorraden onderbrengen op deze veilige plek, zodat deze later weer gebruikt konden worden. Een vloedschuur nam daarmee een zeer belangrijke en met name een sociale positie in binnen het dorp. Een helder symbool van hulp aan elkaar en het ondersteunen van de gemeenschap, met de focus op mens en dier.

Dit is ook onze filosofie. Elkaar helpen. Dat is waar wij voor staan.
Wij helpen je om verder te komen in je leven, op welke manier dan ook. 
Het is jouw leven, jouw ambitie, jij staat aan het stuur. Maar soms heb je daar wat hulp bij nodig. En dat is ons gebied.

Via het contactformulier kun je contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen bekijken waar we jou of je organisatie het beste kunnen helpen en op welke manier.

Ons spectrum van expertises is zeer breed. Techniek, advies, audio en video producties, drones vliegen/bouwen/opnames maken, persoonlijke coaching, organisatie ontwikkeling en bestuurlijke ontwikkeling zijn daar enkele voorbeelden van.

Wie wij zijn? Wij zijn Marieke Verstegen en Twan van der Meer. Een sterk duo dat elkaar perfect aanvult. Creatief, hulpvaardig, ambitieus, hebben hart voor de natuur en we vinden altijd een oplossing!

Waarmee kunnen we u helpen?